Altijd anders

“Ontmoetingen.
Zo nieuwsgierig om elke keer weer contact te maken
met de eigenheid van mensen.
Van jou, bijvoorbeeld.
Altijd anders.
Ik geloof dat groei van binnenuit komt.
Eerst kijk je in de spiegel, dan ga je er dwars door heen.
En jij ontdekt dat jouw volgende stap vanzelfsprekend is.
Hij is er al.
Echt!
Het past.”

Spelenderwijs leren met Isa Roest

Isa Roest is als trainer energiek, telkens antwoorden vindend op complexe communicatieve situaties. Communicatie ziet zij als een proces dat continu in beweging is, waarbij veel meer komt kijken dan alleen een zender en een ontvanger. De maatschappelijke discussie die over onderwerpen wordt gevoerd, de eigen culturen waar men toe behoord, de positie die men bekleedt; ze hebben allemaal invloed op de communicatie. Inzicht, eigen aandeel erkennen en bereidheid om ruimte voor een ander te maken zijn haar speerpunten.

“Meest inspirerende, goed luisterende en kundige trainer die ik ken/heb ervaren! Isa Roest is uitstekend in staat haar kennis heel praktisch en vol inspiratie toe te passen.” Leonie, Locatiemanager Partou – deelnemer training feedback geven en ontvangen.

Isa ondersteunt organisaties om de communicatie zodanig scherp te krijgen dat medewerkers in hun kracht staan en leidinggevenden positie innemen zodat doelen bereikt worden. Ze doet dit o.a. middels spannende werkvormen waarbinnen vaardigheden geoefend worden. In groepen van 8 tot 200 mensen. Daarnaast bespreekt ze met mensen individueel de zoektocht naar onderliggende drijfveren die, eenmaal blootgelegd, mensen de mogelijkheid geven om nieuwe keuzes te maken.

Onderwerpen van haar trainingen zijn breed: van Gespreksvaardigheden tot Agressiehantering, van Veranderingsprocessen tot Salescommunicatie. Isa heeft trainingen ontwikkeld die gericht zijn op het non-verbale deel van (uzelf) presenteren, non-verbale communicatie dus. Door uzelf als meerwaarde van uw presentatie te zien vergroot uw impact direct. Door middel van haar oefeningen focussen de deelnemers op hun eigen non-verbale gedrag.

je bent offline