PAK draagt bij aan een wereld waarin mensen vanuit intrinsieke motivatie van betekenis willen zijn. Leiderschap en teamontwikkeling staan daarin centraal. Onze coaches leren je samen werken aan samenwerking.

Onze aanpak

We ondersteunen organisaties in de transitie van een beoordeelcultuur naar een ontwikkelcultuur. Elk team bepaalt zelf de (ontwikkel)doelen, leert met en van elkaar en viert op eigen wijze de behaalde resultaten. Met samen bedoelen we inclusief de leiding. Onze coaches werken met een circulair programma en gaan daarmee verder dan een losse interventie.

We ontwikkelen in contact

Wij zorgen ervoor dat professionals het échte gesprek weer voeren. Alleen door met elkaar in contact te zijn worden mogelijkheden gecreëerd. Mogelijkheden om samen iets moois tot stand te brengen.

We ontwikkelen met lef

Zonder risico, geen rendement. We durven direct en kwetsbaar te zijn. We luisteren naar wat verteld moet worden, vragen naar wat onthuld wil worden en zeggen wat gezegd moet worden. We leveren zo een authentieke bijdrage in de co-creatie.

We ontwikkelen circulair

We geloven in continue ontwikkelen. Stap voor stap het met elkaar elke dag een beetje beter doen. Alle opbrengsten worden benut in het vervolgproces, zowel in het eigen team als de mensen waar je het voor doet.

Over jou 

Geloof jij dat de wereld beter wordt als jouw organisatie platter leert werken? Meer leert samenwerken op basis van gelijkwaardigheid? Draai je het liefst de boel om: van span of control naar span over support? Met leiders die zich onderdeel voelen van hun teams? Heb je het gevoel dat er anders wijsheid en talent onbenut blijft? Dan willen we je graag ontmoeten!

Sinds 2006 zijn wij een hecht netwerk van ervaren trainers met een grote variëteit aan achtergronden. Ontwikkeling is onze passie en verbindt ons. We houden elkaar scherp op actuele thema’s, te vormen visies op veranderingen in de wereld en het verbinden van hoofd en hart.

Bastiaan van Meeteren

Bastiaan van Meeteren

Bastiaan van Meeteren is sinds 2001 werkzaam voor organisaties die beseffen dat per definitie alles wordt gecreëerd vanuit menselijk contact.

Frits Cohen

Frits Cohen

Frits Cohen zet zich sinds 1999 in voor organisaties en teams vanuit zijn missie ‘samen werken aan samenwerken’.

Mirjam Sloetjes

Mirjam Sloetjes

Sinds 2011 werkt Mirjam Sloetjes bij PAK als Coördinator. Ze is de vrolijke verbinding tussen de opdrachtgever en het team.

Isa Roest

Isa Roest

Alle bekende spelvormen heeft Isa Roest in haar repertoire en nieuwe ontwikkelt ze telkens bij. Isa laat leren door te improviseren.

Marianne vloetgraven

Marianne Vloetgraven

Marianne Vloetgraven wil inspireren tot het maken van keuzes en het inzetten van alle aanwezige kracht, talent en mogelijkheden in leven en werk.

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg brengt individuele praktijksituaties en persoonlijke competenties van deelnemers samen met die van het gehele team.

Barbara Klaaysen

Barbara Klaaysen

Door de combinatie van analytisch inzicht en inlevingsvermogen weet Barbara Klaaysen deelnemers verder te helpen met haar heldere feedback.

Rosa Evans-Knaup

Rosa Evans-Knaup

Rosa Evans-Knaup voelt haarfijn aan wat er niet gezegd wordt en is in staat dit op een veilige manier bespreekbaar te maken met de deelnemers.

Marja Leertouwer

Marja Leertouwer

Marja Leertouwer is het verbindende element, tussen binnen en buiten, man en vrouw, directeur en receptionist.

je bent offline