Veilige leeromgeving

“Een veilige leeromgeving.
Ik nodig je uit nieuwe stappen te zetten.
Net over de grens. Onbekend terrein.
In de ervaring vind jij je eigen antwoorden.
Antwoorden, direct concreet toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
Dat wat je ervaren hebt, daar kun je altijd naar terug grijpen.”

Trainer op identiteitsniveau

Deze tijd vraagt om leiderschap. Leiderschap begint bij weten wie je bent. Het omgaan met je thema’s. Weten wat je kunt en wat je wil bijdragen. Je potentieel volledig vrij maken, en jou unieke gave vol kunt benutten. Geven wat je te geven hebt. “manage yourself and lead others”
Floris van Tilburg begeleidt als trainer mensen met professionele en persoonlijke ontwikkelingsvragen. Hij spiegelt gedrag, en helpt je inzicht te krijgen in oude patronen. Nieuwe mogelijkheden lichten op. Floris maakt daarbij gebruik van Systemisch werk, Tranactionele, Analyse, NLP, en zijn rijke ervaring als acteur.

“Ik help deelnemers graag ontdekken wat ze nodig hebben om moedige gesprekken te kunnen voeren. Niet door er iets nieuws in te stoppen, maar door ze te helpen aan te boren wat al in ze aanwezig is.”

“Floris heeft duidelijk en concreet houdingen neergezet, zo zie je het ook in de praktijk. Hij speelde snel in op situaties.”
Eerst Verantwoordelijk Verzorgende Streekverpleeghuis Zilverschoon, deelnemer Assertiviteitstraining.

Floris betrekt de praktijksituatie en de persoonlijke competenties van de deelnemers zo veel als mogelijk tijdens de training. Hij kiest werkvormen die daarbij aansluiten en die het voor de deelnemers vergemakkelijken om het effect van hun handelen breder te overzien. Dat prikkelt bijna altijd hun behoefte om niet alleen iets te willen bereiken, maar er ook echt wat voor te willen doen. En dus wordt het intrigerend en leuk om te leren hoe je je eigen gedrag kunt sturen om optimaal te functioneren.

“Ik vond Floris van Tilburg duidelijk, hij heeft zich goed ingeleefd in de situatie van de apotheek.”
Apothekersassistente Dienstapotheek Arnhem, deelnemer training Omgaan met weerstand in de Zorg.

je bent offline