Autonoom en in verbinding

Bastiaan van Meeteren is werkzaam voor organisaties die beseffen dat alles wordt gecreëerd vanuit menselijke verbinding. “Jouw team heeft pas bestaansreden als het in een wezenlijke behoefte voorziet. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de performance en de toekomst zullen leiders in verbinding moeten zijn met hun teamleden en de organisatie met haar omgeving.”

“Bastiaan is rustig en straalt deskundigheid uit. Dat geeft vertrouwen. Hij brengt eigen ervaringen in zodat toepasbaarheid sneller zichtbaar is. Hij pakt door en draait er niet om heen zonder iemand te kwetsen.” Theo – Algemeen directeur, KNSB

Bastiaan van Meeteren coacht vanuit PAK teams en leiders. Dat kan zowel het executive team zijn als het team dat midden in de praktijk staat. Hij heeft zowel een sterk analytisch als een groot inlevend vermogen. Bastiaan is opgeleid in Systemisch werk, NLP en Transactionele analyse en wordt gevoed door zijn achtergrond als ingenieur, acteur en ultra-fietser.

“Uitstekende interventie, moeilijke kwesties worden direct aangesneden, laat geen zaken op zijn beloop, kadert waar nodig, onderwijl flexibel ingespeeld op zaken die (on)verwacht te berde werden gebracht, gericht op vooraf benoemde doelen zonder daar star in te zijn. Bastiaan traint ‘op de huid”.
Eric – deelnemer leiderschapsprogramma MiddlePoint.

“Bastiaan heeft zelf veel rust wat een prettige en vertrouwde sfeer geeft. Er is een goede dynamiek tussen praten, actie, zelf-doen en samen over het onderwerp praten. Ook gaf hij openheid door voorbeelden uit zijn eigen leven aan te dragen.” Nadine – Deelnemer ‘Pak vast en laat los’, SRO.

“Eigen, anders dan anderen.
Ik help je als leider worden wie je bent.
Ik bied structuur en schep helderheid.
Vertrouwen op wat je diep van binnen eigenlijk al lang weet.
Zo durf je bevlogen te zijn. Vervult. Met beide benen op de grond.
Dan ben je van grote meerwaarde.”
Omdat een organisatie zover kan groeien als de leiders dragen kunnen.”

It was great! The approach is very original and practical. Bastiaan was able to re-create/simulate challenging and stressful situations, though we were in a controlled and safe environment. Can’t think of anything could have been done better! Giacomo – European Spare Parts Operations Manager, Richemont

je bent offline