Vrolijke verbinder

“Zorgen voor de vrolijke verbinding tussen opdrachtgevers en mijn team.
Ik ga ’s ochtends fluitend aan de slag en maak van ieder contact een feestje.
Als verbindende factor ondersteun ik iedereen zodat zij zo goed mogelijk hun vak kunnen uitoefenen.
Ik regel het en het is allemaal al goed.”

Mirjam Sloetjes studeerde in 2009 af aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting Media en Informatie Management. Sinds 2011 werkt ze bij PAK organisatieontwikkeling als Coördinator op ons kantoor in Utrecht. Ze ondersteunt de trainers die zich voor onze opdrachtgevers in het land bevinden.

Ze geniet ervan om veel verschillende zaken binnen projecten parallel uit te voeren. Kwaliteit is voor haar belangrijk en ze zorgt er dan ook voor dat alle opgestarte projecten tot in detail worden afgerond en opgeleverd. Ze is betrokken bij alle projecten van begin tot eind. Hierin heeft ze inmiddels ruime ervaring, ze zorgt er voor dat alle werkzaamheden die komen kijken bij onze programma’s zo soepel mogelijk verlopen. Van offertes, opdrachtbevestigingen, praktische zaken, facturatie tot evaluaties. Daarnaast verzorgd ze de marketing en de gezamenlijke avonden waarbij de organisatieontwikkelaars en acteurs bij elkaar komen om met en van elkaar te leren. Een uitdagend functie die ze graag en met heel veel plezier uitvoert.

Nieuwsgierigheid is haar middle name. Ze leeft zich graag in, zowel in opdrachtgevers als de trainers. Dat maakt dat mensen haar gemakkelijk benaderen en graag met haar samenwerken.

je bent offline