Het geheel

Verbinden van theorie en praktijk
Van denken, doen, voelen en ervaren
Van verleden, heden en toekomst
Grote vragen omzetten in kleine concrete stappen
Inzichten koppelen aan acties
Leren, oefenen en groeien
Daar sta ik voor in het werk dat ik doe

Vanuit het hart, met lef en overgave. Deelnemer.

Je hebt echte, oprechte aandacht voor anderen. Weet daarmee te verbinden naar anderen. En, weet hiermee anderen onderling te verbinden. Collega-trainer.

Waarderend

Marieke Galesloot werkt vanuit oprechte passie en gelooft in de mensen met wie ze samenwerkt en die ze begeleidt. Haar werkwijze is praktisch, daadkrachtig, met humor en verbindend. Marieke werkt op de snijvlakken persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en organisatieontwikkeling en vindt het belangrijk deze snijvlakken met elkaar te verbinden in de opdrachten die ze doet. Ze houdt ervan diepgang te combineren met luchtigheid en plezier en te werken met wat er op dat moment nodig is.

Door jouw goede kijk en energie haal je het beste uit iedereen en uit de groep. Je hebt een natuurlijke manier en gave om mensen zo door een traject op weg te nemen dat ze zich ook echt ontwikkelen. Deelnemer

Ondernemend

Marieke is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog en is sinds haar afstuderen in 2005 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Sinds die tijd heeft zij in verschillende rollen ervaring opgedaan; projectsupport, projectleider, consultant, trainer, ontwikkelaar en coach. Vanwege haar achtergrond als zelfstandig ondernemer heeft zij in veel verschillende organisaties en op verschillende lagen gewerkt en kan ze daardoor makkelijk aansluiten. Onderwerpen die haar interesseren: persoonlijke ontwikkeling, de organisatie van de toekomst, teamontwikkeling en veranderprocessen.

Bij jou heb ik altijd echt dat ‘en, en’ gevoel, samen meer maken dan we van te voren voor mogelijk hadden gehouden. Na ieder gesprek of tijdens realiseer ik me de grotere betekenis van sommige dingen, of zie ik mogelijkheden om dingen met elkaar in verbinding te brengen. Opdrachtgever.

je bent offline