Met elkaar

“Wij mogen hier groeien, met elkaar.
Delen.
Blijvend ontwikkelen, met elkaar.
In alle openheid en eerlijkheid.
U ook.
Soms kunnen dingen eenvoudiger, simpeler.
Ik zet in mijn werk een lampje op die zaken, die onderbelicht zijn geraakt.
Stel mensen in staat om te voelen, te ervaren en te doen.”

Inspireren, uitdagen en experimenteren

Na haar theateropleiding in Den Haag werkte Marianne Vloetgraven bijna 30 jaar als actrice in theaterproducties en televisieseries. Als docent geeft ze sinds 1998 theater- en cameraworkshops aan Theaterschool de Trap in Amsterdam. Sinds 2000 is ze betrokken bij bedrijfstrainingen voor veel verschillende bedrijfstakken en is ze zich blijven ontwikkelen tot trainer en gecertificeerd coach.

“Leerzaam; Marianne is een vakkundige trainer. Er is waardig met iedereen in alle situaties omgegaan. Prima voorbereid! Persoonlijk, waardig en veilig. Inhoudelijk sterk.”
Hans, Burgemeester gemeente Scherpenzeel – deelnemer Mediatraining gemeente Scherpenzeel.

Marianne verzorgt voor PAK Organisatieontwikkeling o.a. Presentatie- en Mediatrainingen. “We zien nu al dat veel meer mensen zichzelf presenteren via verschillende media. Er komen meer verschillende vormen van jezelf pitchen: via sociale media, filmpjes, skype, tekst en uiteraard in één op één gesprekken. Jezelf goed presenteren, of dit nu een korte pitch is of in een langer sollicitatiegesprek, is heel erg belangrijk.”

“Marianne Vloetgraven has Impressive skills in how well and quickly she can get into the character. Sessions with her were so realistic. European Spare Parts Operations Manager at Richemont.

Ook verzorgt Marianne trainingen op het gebied van Leiderschap & management en Persoonlijke ontwikkeling, plus de trainingen: Non-verbale communicatie, Feedback geven en ontvangen, Telefoontraining, Klantgericht communiceren en Netwerken.
Deze trainingsonderwerpen kunnen ook aan bod komen in een coachingtraject. In de coachingtrajecten is het mogelijk om snel de diepte in te gaan en doeltreffend te werken aan de persoonlijke ontwikkelvragen. Daardoor wordt het resultaat van de coaching al tijdens het traject merkbaar.

“In het begin was het even wennen maar naarmate de sessies vorderden kwamen de gesprekken op gang. Pijnpunten werden helder uitgelicht en Marianne kwam met heldere voorbeelden en schema’s. Ik geef de coaching een 9, uitstekend!”
Rick, Projectmanager Bomenwacht

je bent offline