Barbara Klaaysen bruist van energie. Ze is enthousiast, scherp en meelevend.

In haar werk als acteur en trainer combineert Barbara Klaaysen geloofwaardig spel met een analytische blik en zakelijke ervaring. Werken met haar maakt inzichtelijk hoe je overkomt en hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt versterken en aanvullen. Met als resultaat meer impact en invloed.

“Bij de training bij Barbara voel ik mij veilig. Zij is qua uiting van haar persoonlijkheid warm en authentiek en onthult ook anekdotes uit haar eigen leven. Barbara heeft aan de hand van onze aangedragen casussen bij elke sessie een stukje theorie onthuld, totdat wij een aardige toolbox hadden.” Razia, relatiemanager bij i2i. Deelnemer training Gesprekstechnieken.

Barbara Klaaysen weet complexe zaken helder te verwoorden en vertaalt de theorie in aansprekende voorbeelden. Haar trainingen zijn praktisch, soms confronterend en pittig, maar altijd positief en leerzaam.

 “Supertrainer! Barbara Klaaysen is erg open en duidelijk, enthousiast met mooie voorbeelden en presentatie. Paulien, leerkracht Zaanprimair, deelnemer aan de training Timemanagement.

Barbara Klaaysen heeft een MSc in Communicatiewetenschap (cum laude), werkte als consultant in Amsterdam en New York en studeerde aan de toneelschool van Stella Adler. Ze spreekt native Engels.

“Barbara weet zich heel goed in te leven en brengt goed over wat de communicatie met haar deed. Ze koppelt goed terug wat er tijdens een oefening gebeurt.” Patrick, expert controller bij PGGM, deelnemer Feedback geven en ontvangen.

je bent offline