Sinds 2006 zijn wij een hecht netwerk van ervaren trainers met een grote variëteit aan achtergronden. Ontwikkeling is onze passie en verbindt ons. We houden elkaar scherp op actuele thema’s, te vormen visies op veranderingen in de wereld en het verbinden van hoofd en hart.

Bastiaan van Meeteren

Bastiaan van Meeteren

Bastiaan van Meeteren is sinds 2001 werkzaam voor organisaties die beseffen dat per definitie alles wordt gecreëerd vanuit menselijk contact.

Frits Cohen

Frits Cohen

Frits Cohen zet zich sinds 1999 in voor organisaties en teams vanuit zijn missie ‘samen werken aan samenwerken’.

Mirjam Sloetjes

Mirjam Sloetjes

Sinds 2011 werkt Mirjam Sloetjes bij PAK als Coördinator. Ze is de vrolijke verbinding tussen de opdrachtgever en het team.

Allard Klok - PAK organisatieontwikkeling

Allard Klok

“We kunnen veel meer bereiken als we ons bewust worden van onze mogelijkheden” is voor Allard Klok het uitgangspunt om met elkaar te gaan werken.”

Isa Roest

Isa Roest

Alle bekende spelvormen heeft Isa Roest in haar repertoire en nieuwe ontwikkelt ze telkens bij. Isa laat leren door te improviseren.

Marianne vloetgraven

Marianne Vloetgraven

Marianne Vloetgraven wil inspireren tot het maken van keuzes en het inzetten van alle aanwezige kracht, talent en mogelijkheden in leven en werk.

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg brengt individuele praktijksituaties en persoonlijke competenties van deelnemers samen met die van het gehele team.

Barbara Klaaysen

Barbara Klaaysen

Door de combinatie van analytisch inzicht en inlevingsvermogen weet Barbara Klaaysen deelnemers verder te helpen met haar heldere feedback.

Rosa Evans-Knaup

Rosa Evans-Knaup

Rosa Evans-Knaup voelt haarfijn aan wat er niet gezegd wordt en is in staat dit op een veilige manier bespreekbaar te maken met de deelnemers.

Marja Leertouwer

Marja Leertouwer

Marja Leertouwer is het verbindende element, tussen binnen en buiten, man en vrouw, directeur en receptionist.

Marieke Galesloot - PAK organisatieontwikkeling

Marieke Galesloot

Marieke Galesloot combineert haar kennis als arbeids- en organisatiepsycholoog met haar praktijkervaring als team- en organisatiecoach.

je bent offline